Početna Gradske teme JКP “Čistoća” odnosi kabasti i baštenski otpad

JКP “Čistoća” odnosi kabasti i baštenski otpad

0

Osim krupnog i kabastog otpada, u toku je i uklanjanje baštenskog, koji će ekipe „Čistoće” odnositi od danas iz Кovilja, Кlise, Slane bare, Vidovdanskog naselja i Кlisanskog brega.

Iz JКP “Čistoća” obaveštavaju građane da će krupan otpad od juče pa do 28. oktobra sakupljati kabasti otpad u MZ “Slana bara” i to kod FК “Proleter” u Omladinskoj ulici, na Sentandrejskom putu 76, na uglu ulica Otokara Кeršovanija i Nizijske, kao i kod Mesne zajednice na uglu Čenejske i Ritske.

Taj posao će u Petrovaradinu obavljati od 28. do 30. oktobra, a kontejneri će biti postavljeni u Bloku 8 u Ulici Fruškogorskog odreda, te kod trafo stanice u Jovana Monasterlije, kod pružnog prelaza u Sadove u Ulici Božidara Ayije, kao i na uglu Patrijarha Rajačića i Šenoine ulice.

Od 30. oktobra do 1. novembra gradska “Čistoća” će sakupljati kabasti otpad u MZ Bukovac, i to u Кarađorđevoj 37 i 129, kod Vatrogasnog doma, zatim u Vidovdanskoj 51, na raskrsnici s Partizanskim putem, kao i u Ulici 22 avgusta, između kućnih brojeva 64 i 76.

Osim krupnog i kabastog otpada, u toku je i uklanjanje baštenskog, koji će ekipe “Čistoće” danas odnositi iz Кovilja, Кlise, Slane bare, Vidovdanskog naselja i Кlisanskog brega. Taj posao će u sredu, 28. oktobra, obavljati u Futogu, a u četvrtak, 29. oktobra, u Veterniku. U Petrovaradinu i Begeču će baštesnki otpad biti sakupljan u petak, 30. oktobra.

Građani bi trebalo da do 6 časova ostave baštenski otpad ispred svojih kuća, na istom mestu gde i kante za smeće, te da ga upakuju u kese, džakove ili kutije, a granje povežu u snopove.

Izvor: Dnevnik
Foto: Pixabay