Početna Gradske teme Nebojša Tepavac: Miloš Vučević dobar izbor za gradonačelnika i u narednom mandatu

Nebojša Tepavac: Miloš Vučević dobar izbor za gradonačelnika i u narednom mandatu

Nebojsa Tepavac

Nebojša Tepavac, član Izvšnog odbora GO SDP Srbije rado se odazvao pozivu da odgovori na pitanja u vezi Izbora koji nas očekuju ovog proleća.

Kako komentarišete rad Gradske vlade u protekle tri i po godine?

– Gradska vlada postavila je jasne standarde u svom prethodnom radu i pre svega pokazala ozbiljnost, uz vidljive infrastrukturne rezultate u gradu. Očigledno je da se radi planski i da se vodi računa o ravnomernom razvoju svih delova Novog Sada.

Šta bi nova vlast u gradu trebalo prvo da uradi?

– Neće biti velikih promena i u svakom slučaju, u manjoj ili većoj meri, izbori će doneti kontinuitet u radu gradske vlasti. To je izuzetno važno, jer su započeti ozbiljni projekti i za svaki veliki rezultat potrebno je vreme i stabilnost, što će ovi izbori i potvrditi. Naravno, siguran sam da će gradsku vlast u Novom Sadu posle izbora pojačati i SDP Srbije, koja će svojim stručnim kadrovskim rešenjima doprineti boljem radu u Novom Sadu.

Ko bi, po vašem mišljenju, bio idealan gradonačelnik Novog Sada?

– Smatram da ne treba idealizovati bilo koga, te da je ta reč idealan zaista prejaka. Ono u šta sam siguran jeste da je dosadašnji gradonačelnik, Miloš Vučević, odlično obavljao svoj posao i verujem da je on dobar izbor za gradonačelnika i u narednom mandatu.

Autor: Ivana Knežević
Foto: Privatna arhiva