Početna Danas u gradu Radionica i igrice za najmlađe danas na Štrand Summer Festu

Radionica i igrice za najmlađe danas na Štrand Summer Festu

Iako je leto stiglo tek danas, i kalendarski, nama je letnja zabava uveliko u toku na Štrand Summer Festu.

_ADR8449 _ADR8447

Juče su najmlađi uživali u celodnevnom dečijem kutku i dečijoj radionici slikanja, crtanja i bojenja. Naravno, tu je i zabava u pesku sa različitim rekvizitima. Roditelji, dovedite svoje najmlađe bilo kada tokom dana na plato ispod Mosta slobode i uživajte u besplatnim aktivnostima.

nakit nakit2

Danas od 17h, naše hostese se druže sa najmlađima, a na programu su različite radioničarske igrice za decu. I pored toga, najmlađi mogu da slikaju i crtaju i igraju se u pesku u našem dečijem kutku.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here