Početna Danas u gradu Štrand Summer Fest: Besplatna radionica izrade nakita danas od 17h!

Štrand Summer Fest: Besplatna radionica izrade nakita danas od 17h!

Porodičan dan juče na Štrand Summer Festu. Najmlađi su u našem celodnevnom dečijem kutku mogli da se igraju u pesku, crtaju, slikaju, boje, crtaju i boje kredama.

_ADR6822 _ADR6834

Dečiji kutak zanimljiv je i roditeljima, pa svi zajedno učestvuju u ulepšavanju našeg platoa.

Danas od 17h pozivamo vas na radionicu izrade nakita. Dođite i naučite kako da izradite unikatan nakit. Svi sadržaji na našem festivalu su besplatni.

_ADR6860 _ADR6861 _ADR6862

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna, a istog dana od 10h vežbaćemo sa čuvenim trenerom Markom Tajsom.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here