Početna Party Time Nestaju ulaznice za Дoček 7527: Izaberi na vreme svoj program!

Nestaju ulaznice za Дoček 7527: Izaberi na vreme svoj program!

0

Da je program za Дoček 7527. sjajan i ove godine, govori činjenica da karte za programe koji se održavaju 13. januara nestaju brzinom svetlosti!

Velika svetska, evropska, regionalna i domaća imena koja će na više od 40 lokacija uveličati veče 13. januara probudila su ogromno interesovanje svih ljubitelja kvalitetnih muzičkih programa. Klasična i duhovna muzika, rok, elektronska, pop, pank, rege, hip hop i „world music“ upotpuniće proslavu drugog Дočeka u gradu i opravdati epitet jedinstvenog koncepta po kom je Novi Sad prepoznatljiv.

Ljubitelji klasične muzike imaće priliku da uživaju u zvucima violine Robija Lakatoša koji će nastupiti u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta, kao i u vrhunskom muziciranju prve violine Londonskog simfonijskog orkestra Romana Simovića.

Sanju Ilića i Balkaniku 13. januara slušaćemo u Pozorištu mladih, dok će Lena Kovačević nastupiti u sali NIS-a, a Del Arno Band i MAiKA u Studiju M.

Hard rock, punk, rock ritmovi proneće se Mađarskim kulturnim centrom „Petefi Šandor“ jer će tamo nastupiti Atomsko sklonište, dok je mala sala Spensa rezervisana za Partibrejkerse, Ritam nereda kao i bend koji nam dolazi iz Atine Planet od Zeus.

Talentovana umetnica specifičnog vokala Sana Garić uz bend Bitipatibi nastupiće u Kulturnom centru Novog Sada, dok će Đorđa Miljenovića publika slušati u Novosadskom pozorištu.

Matica srpska rezervisana je za elektronsku eksperimentalnu muziku i di džeja Benjamina Fehra koji nam dolazi iz Nemačke koji će nastupiti uz novosadskog DJ Sloxx-a. Hala 4 Novosadskog sajma „udomiće” trens zvuke i žurku „BACK TO THE ROOTS“ na kojoj će nastupiti trens zvezde: Etnica & Pleiadians (Italija/Španija), E-Mantra (Rumunija) i DJ Adept (Rusija).

Ovom prilikom, Bane Krstić i Garavi Sokak proslaviće 30 godina postojanja na koncertu 13. januara u maloj sali Srpskog narodnog pozorišta.

Jednu od najlepših svetskih bajki, operu za decu „Baš Čelik“ izvešće trupa „Visoko C“ sa glumicom Jovanom Balašević, a deca će imati priliku da ih gledaju i slušaju u maloj sali Srpskog narodnog pozorišta.

Ovo je samo deo programa koji vas očekuje za Дoček 7527, a sve informacije možete naći na https://docek.net/7527/.

Svoje ulaznice potražite na vreme putem http://www.gigstix.com/docek7527/

Foto: Promo