Početna Sport Bokseri “Vojvodine” obezbedili plasman u plej-of

Bokseri “Vojvodine” obezbedili plasman u plej-of

0

Bokserski klub “Vojvodina” i u ovoj sezoni je obezbedio plej-of takmičenje u Bokserskoj ligi Srbije koje je zakazano u Prokuplju od 16. do 18. juna.

U ligaškom takmičenju Novosađani su obezbedili završnicu ovogodišnjeg šampionata kao sedmi od ukupno 27 klubova iz Srbije i Republike Srpske.

Bodove su sakupljale sve uzrasne kategorije klubova učesnika ovogodišnjeg brojnog bokserskog karavana nacinalnog šampionata.

Plasman među osam najboljih je nova potvrda da naš najtrofejniji bokserski klub i dalje ima zavidan potencijal u mladim i talentovanim bokserima.

“Nije bilo lako, bila je teška sezona. Prošle godine smo bili četvrti, ali u ligi je učestvovalo manje klubova i nije bilo plej-ofa. Sezonu su izneli naši provereni takmičari iz prethodnih sezona. Od strijih takmičara kvalitet su potvrdili Miloš Nikolić, Dušan Prica, Mihailo Živković i Strahinja Carević. U prave boksere stasavaju i naši mlađi članovi Vuk Berklović, Miloš i Lazar Tešić, devojke Saša Berklović, Lana Novkov i drugi.
Ove godine su se takmičenju priključili i novi talentovani članovi našeg kluba i svi zajedno smo uspešno izneli sezonu”
, kaže Milan Kozomora, predsednik kluba koji je više nego zadovoljan postignutim rezultatima.

“Odluka rukovodstva naše bokserske organizacije na čelu sa predsednikom Dejanom Borovčaninom da se šampionat odvija kroz turnirski sistem pokazao se izuzetno korisnim jer su klubovi prinuđeni da stvaraju nove mlade i talentovane boksere koji će u dogledno vreme biti osnovna baza naše muške i ženske reprezentacije”, ističe Kozomora.

Izvor: rtv.rs/Ljubenko Zvizdić
Foto: Pixabay