Početna Aktuelno Kampanja “Zelena Srbija” i u Baču

Kampanja “Zelena Srbija” i u Baču

0

Kompanija Color Media Communications pod pokroviteljstvom Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije tokom decembra sprovodi kampanju “Zelena Srbija”.

U sklopu kampanje “Zelena Srbija” organizovana je sadnja drveća u 10 gradova i opština Srbije kako bi se podigla svest građana, lokalnih samouprava i kompanija o tome koliko je značajno pošumljavanje Srbije.

Direktorat za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, kao društveno odgovorna institucija želi da doprinese podizanju svesti po pitanju ove teme i razmeni iskustava sa zemljama koje imaju diplomatska predstavništva u Beogradu.

U četvrtak, 17. decembra, sa početkom u 10:30, biće organizovana sadnja crvenog cvetnog gloga i likvidambara ispred Sportske hale, u Baču.

Tom prilikom prisutnima će se obratiti Marina Balaban, zamenica predsednika opštine Bač i Predrag Ivanović, šef kabineta Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, a događaju će prisustvovati i naši šampioni, paraolimpijci Borislava Perić Ranković i Zlatko Kesler.