Početna Aktuelno Magazin koji spaja ceo Balkan – Predstavljeno drugo izdanje luksuznog, regionalnog magazina...

Magazin koji spaja ceo Balkan – Predstavljeno drugo izdanje luksuznog, regionalnog magazina o skijanju “SkiYu”

0

Drugi po redu luksuzni, regionalni magazin o skijanju – “SkiYu”, koji je prošle godine ekskluzivno pokrenuo OC Jahorina u saradnji sa Color Media Comunications, predstavljen je danas pred beogradskom publikom koja će, čitajući ovaj magazin, nezaobilazan vodič za sve ljubitelje skijanja i planinskog odmora, imati priliku da vidi aktuelne ponude skijaških centara zemalja bivše Jugoslavije, a usput čitajući zanimljive činjenice i podatke o planinama regiona.

Tim povodom, direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić rekao je: “SkiYu je vizionarski projekat koji ima za cilj da okupi ljude širom regiona, ljude koji dele istu strast prema skijanju, prirodi i avanturi. SkiYu će biti vaša pouzdana destinacija za sve informacije o skijanju – od cena i stanja staza na skijalištima, do zanimljivih prirodnih i istorijskih atrakcija u blizini, lokalne hrane, poznatih skijaša, instruktora i mnogo toga što čini vaše iskustvo potpunim. S ponosom ističem da je ovo veliki projekat, a cilj nam je uključiti sve zemlje. Reakcije s naše nedavne promocije su bile ništa manje nego fenomenalne, što me ispunjava velikim zadovoljstvom i uverenjem da je SkiYu časopis koji je zaista nedostajao našoj skijaškoj zajednici. Do sada promociju časopisa imali smo u Rovinju za vreme Weekend Media Festivala, u Crnoj Gori kada smo potpisivali sporazum o saradnji, kao i u Severnoj Makedoniji pre neki dan. Takođe, uz Hello magazin napravili smo i promociju SkiYu časopisa, i može se reći da je osvojio već srca cele regije.”

“Drago mi je podeliti s vama vesti da smo prije dva dana u Mavrovu potpisali ugovor o saradnji, čime smo stvorili jedinstvenu mogućnost za ljubitelje skijanja. Od sada jedan ski pass vredi od Makedonije do Slovenije, što predstavlja izuzetnu priliku za sve zaljubljenike u zimske sportove”, dodao je Ljevnaić.

“Suština saradnje sa OC Jahorina nije samo u kreiranju medijskog proizvoda, magazina koji je pred vama, već u radu na promeni svesti kod mlađih generacija gde želimo da se promeni i poveća jako mali broj skijaša u regionu. Kroz razne vidove promocije želimo da deca budu na planinama jer ovo se tiče i zdravlja svih nacija u regionu i nije samo priča o skijanju i planinskim rizortima. Skijanje nije samo ‘navuci pancerice i izađi na stazu’. Fenomenalne fotografije planinskih lepota, predlozi filmova koji imaju skijanje u fokusu su samo delić sadržaja koji vas čeka u ovogodišnjem broju magazina SkiYu”, istakao je Robert Čoban, direktor Color Media Communications.

“Ovo je časopis za večnost i ima istorijsku vrednost”, zaključio je Žikica Milošević, urednik magazina “SkiYu”.

Magazin “SkiYu” izlazi na 200 strana i sadrži sve neophodne informacije za planiranje zimskog odmora. Pored neophodnih praktičnih informacija poput broja i težina staza širom regiona, ponude smeštaja i škola skijanja, čitaoci će u ovom magazinu pronaći i živopisne fotografije brojnih regionalnih skijališta, ali i čitati intervjue sa poznatim licima sadašnje i nekadašnje planinske scene.

Foto: Goran Srdanov