Početna Aktuelno “Najlepša bašta Novog Sada“: Cvećem i zelenilom protiv gradskog sivila

“Najlepša bašta Novog Sada“: Cvećem i zelenilom protiv gradskog sivila

0

Akcija “Najlepša bašta Novog Sada“, koja je prošle godine prvi put uspešno realizovana, nastavlja se i ovog proleća u Novom Sadu.

Medijski pokrovitelji su kompanija Color Media Communications, list “Dnevnik” i Novosadska TV, a od ove godine akcija se organizuje u saradnji i sa Francuskim institutom u Novom Sadu.

Da život i u gusto naseljenim delovima grada koje ne obiluje zelenilom, ipak može da bude razigran, šaren i veseo dokazala nam je Dragana Borđoški koja, bez obzira na to što stanuje u urbanom delu grada, ima svoj mali zeleni kutak u kom uživa sama, ili u društvu prijatelja, u svoje slobodno vreme, a koji predstavlja suštu suprotnost od gradskog sivila koje je okružuje.

Bašta je najlepši kutak svakog doma i zato vas pozivamo da pokažete vašu baštu na koju ste tako ponosni, a da pri tome osvojite vredne nagrade (seme, sadnice, saksije i drugo).

Žiri će, kao i prethodne godine, činiti poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija.

Vaše predloge možete slati do 15.06. putem mejl adrese: najlepsabasta@gmail.com, a sve predloge ćemo objaviti u našim medijima (“Dnevnik” – dnevnik.rs, Novosadska TV, nshronika.rsnadlanu.com).

Podsećamo, prošlogodišnja pobednica bila je Elizabeta Carević iz Sremske Kamenice, koja je osvojila vikend-putovanje u Opatiju u hotelu “Grand hotela Adriatic”.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Foto: Privatna arhiva