Početna Aktuelno “Nedelja knjige” u susret konferenciji #BookTalk2021: Volonteri obradovali čitaoce u autobusima na...

“Nedelja knjige” u susret konferenciji #BookTalk2021: Volonteri obradovali čitaoce u autobusima na liniji broj 8

0

Kompanija Color Media Communications, uoči sedme regionalne književne konferencije “Book Talk” organizuje “Nedelju knjige” u Novom Sadu, u okviru koje sprovodi akciju deljenja knjiga u gradskom prevozu. Akcija je započela danas, a volonteri su ovog ponedeljka obradovali čitaoce u autobusima na liniji broj 8.

JGSP “Novi Sad” kao društveno odgovorno preduzeće, i ove godine će podržati akciju kojom se promoviše kultura čitanja.

Putnici koje naši volonteri u nedelji između 27. septembra i 1. oktobra, između 12.00 i 15.00 časova, zateknu sa knjigom na nekom od stajališta gde se ukrštaju mnogobrojne gradske i prigradske linije (ispred Bazara, u Šafarikovoj ulici, kod Futoške pijace) ili u autobusima na linijama 8, 7, 3, 5 i 2 na poklon će dobiti novu knjigu.

Akciju su doniranjem knjiga podržali Laguna, Prometej i Arhipelag.

Regionalna književna konferencija “Book Talk” posvećena najuglednijim piscima, kritičarima, izdavačima, poznatim ličnostima i umetnicima iz celog regiona održava se od 2015. godine u Novom Sadu.

Sve detalje o samoj konferenciji “Book Talk” koja će se 30. septembra održati u prostorijama Spomen-zbirke Pavla Beljanskog, a narednog dana, 1. oktobra, u online formi, možete pogledati na sledećem linku: http://communications.rs/booktalk2021/