Početna Crna hronika 20 godina zatvora za ubistvo nevenčane supruge u Čortanovcima

20 godina zatvora za ubistvo nevenčane supruge u Čortanovcima

0

Milan T. (57) iz Inđije, osumnjičen da je 8. marta prošle godine oko 23:30 nožem prerezao vrat vanbračnoj supruzi Nadi Đukić (58) iz Čortanovaca, osuđen je u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici na 20 godina zatvora i obaveznu meru lečenja od alkohola.

Tokom suđenja dokazano je da je žena često bila u modricama, jer je Milan bio nasilan. Vređao je i govorio kako je “sahranila dva muža, ali da njega neće”.

Njih dvoje su u vanbračnoj zajednici bili nekoliko godina, a tragediji je prethodila svađa. Ubistvo se dogodilo u Ulici Vlade Grbića Junaka na livadi ispred kuće u kojoj su stanovali.

Neposredno pre ubistva, njih dvoje su bili u gostima kod druge porodice u Čortanovcima. Milan, koji je pio tokom čitavog dana i noći, bio je u vidno alkoholisanom stanju, tako da Nada nije htela da ide s njim motorom kući, nego ju je automobilom odvezao prijatelj kod kog su bili u poseti.

Milan je potom ženu optuživao da ga je prevarila – vukao ju je kroz dvorište za kosu i prerezao joj je vrat, a ona je umrla pokušavajući da pobegne iz dvorišta.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay