Početna Crna hronika Braća iz Futoga ubijena u šumi kod Sremske Mitrovice tokom potrage za...

Braća iz Futoga ubijena u šumi kod Sremske Mitrovice tokom potrage za tartufima

0

Braća Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga su ubijeni u šumi kod sela Jarak u blizini Sremske Mitrovice.

Ovaj slučaj je policiji prijavljen jutros oko 8:30 časova, rečeno je za RTS u MUP-u.

Sumnja se da je do incidenta došlo nakon sukoba Predraga i Stanislava sa braćom D. E. (38) i N.E. (36) iz Jarka, a tokom potrage za tartufima.

Navodno su nakon verbalnog konflikta Predrag i Stanislav sekirama napali braću iz Jarka, a zatim je jedan od njih u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio Futožane.

Jedan od braće je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Obojica su kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu, gde su im konstatovane lakše povrede.

– U toku prepodneva u bolnički Urgentni prijem dovezena su dva povređena lica. Reč je o povredama nastalim upotrebom tupog predmeta. Kod muškarca D. E. (38) konstatovane su povrede glave, grudnog koša i na licu. Nakon pregleda i intervencija od strane hirurga, ortopeda i otorinolaringologa, otpušten je na kućno lečenje. Kod drugog povređenog N. E. (36), nakon pregleda hirurga i ortopeda, konstatovane su lakše povrede glave i nakon zbrinjavanja otpušta se na kućni oporavak – rekli su za “Blic” u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica.

Po nalogu Tužilaštva uzeta je “parafinska rukavica” od dva brata kako bi se utvrdilo ko je pucao iz pištolja u nelegalnom posedu.

Nakon uviđaja, istrage i utvrđivanja svih okolnosti tužilac će kvalifikovati krivično delo. Policija se još nije oglasila sa zvaničnim informacijama.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay