Početna Crna hronika Broj žiro računa za pomoć deci koja su tragično ostala bez majke...

Broj žiro računa za pomoć deci koja su tragično ostala bez majke uoči Nove godine

0

Nakon više primedbi od strane čitalaca da je nemoguće uplatiti pomoć na ponuđeni broj računa u objavi o tragičnom slučaju porodice Marković iz Bača, došli smo do saznanja da je razlog tome to što je račun bio nepotpun.

S obzirom da banka i pozivni centar iste nisu radili zbog novogodišnje pauze, tek danas uspeli smo da dođemo do kompletnog broja žiro računa preko kojeg se može pomoći porodici koja se nalazi u teškoj situaciji.

Broj žiro računa je sledeći: 340-32283549-97 (ime primaoca: Branislav Marković)
*broj računa promenjen je i u originalnoj objavi

Podsećamo, Đurđica Marković tragično je preminula pod nerazjašnjenim okolnistima dva dana posle proceduralne intervencije koju je obavila u novosadskom porodilištu Betanija. U trenutku smrti ona je bila u šestom mesecu trudnoće, a za sobom je ostavila supruga Branislava i troje male dece koji žive bez redovnih primanja.

Kako je Đurđica dotad vodila redovnu trudnoću bez komplikacija, porodica sumnja da je došlo do propusta u ustanovi u kojoj joj je urađena poslednja intervencija zbog čega je došlo nesrećnog ishoda.

Redakcija NS Hronike kontaktirala je porodilište radi komentara povodom ovog slučaja, međutim već četiri dana iz Betanije ne dolazi nikakav odgovor.

Prvobitnu vest o tragičnom događaju možete pročitati ovde.

Foto: privatna arhiva