Početna Crna hronika Carinici sprečili novi šverc tableta za potenciju

Carinici sprečili novi šverc tableta za potenciju

ThinkstockPhotos-522095757

Carinici su 25. januara 2016 godine u pošti Novi Sad, kontrolom poštanskih pošiljaka pristiglih iz Velike Britanije, Holandije i Indije, sprečili pokušaj krijumčarenja još jedne pošiljke tableta za potenciju kojih je bilo 6.700, kao i 52 semenke marihuane.

Sve pošiljke su u Republiku Srbiju pristigle u ranim jutarnjim časovima, a detaljno su ih pregledali carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja.

Tako su u pošiljci pristigloj iz Velike Britanije umesto prijavljenog suvenira, pronašli omot za “CD” i u njemu 47 semenki marihuane na kojima je pisalo “Feminized Seeds”, “Royal Queen Seeds”, “Female Seeds” i “Dinafem Seeds”, a u onoj pristigloj iz Holandije još 5 semenki.

Tablete za potenciju i to: 3.600 tableta leka “Tadacip”, 2.000 tableta “Kamagra” i 1.100 tableta “Vega” pristigle su iz Indije, a u dokumentaciji je bilo navedeno da se u pošiljci nalaze prazne kutije.

Podsećamo da su pre samo tri dana, 22. januara 2016. godine, carinici u pošti Novi Sad sprečili pokušaj krijumčarenja preko 37 kilograma tableta za potenciju koje su takođe pristigle u pošiljkama iz Indije.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Ilustracija – Guliver / ThinkstockPhotos