Početna Crna hronika Četiri udesa u Novom Sadu, povređen i 14-ogodišnji dečak

Četiri udesa u Novom Sadu, povređen i 14-ogodišnji dečak

Sedam osoba, među kojima je i 14-godišnji dečak, povređeni su u nezgodama koje su se u toku jučerašnjeg dana dogodile na ulicama Novog Sada i prigradskih naselja.

Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać, lekarska ekipa Hitne pomoći imala je prvu intervenciju oko 8:30 časova u Partizanskoj ulici, gde je u nezgodi teške telesne povrede zadobila 65-godišnja biciklistkinja. Zbrinuta je na licu mesta i sa politraumom prevezena na reanimaciju Urgentnog centra.

Povrede grudnog koša, glave i mogući prelom ključne kosti zadobio je 49-godišnji motociklista u nezgodi koja se oko 9:20 dogodila u Sremskoj Kamenici. Njega je lekarska ekipa zbrinula i prevezla u Urgentni centar.

Tri osobe povređene su u udesu koji se oko 10:30 dogodio u Veterniku. Muškarci stari 63 i 32 godine, kao i 30-godišnja žena, zadobili su naizgled lakše telesne povrede, te su nakon zbrinjavanja prevezeni u Urgentni centar.

Kako dodaje dr Bursać, Hitna pomoć zbrinula je 14-ogodišnjeg dečaka, koji je zadobio povredu noge u udesu oko 16:30 u Rumenci. Dečak je prevezen u Dečiju bolnicu na dalju dijagnostiku i zbrinjavanje.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay