Početna Crna hronika Četvoro putnika povređeno u autobusu GSP-a

Četvoro putnika povređeno u autobusu GSP-a

0

gsp_autobus_700

Četvoro putnika povređeno je u autobusu GSP-a, garažni broj 678, na liniji 5 juče oko 11 časova neposredno pre stajališta u Šafarikovoj ulici u centru.

U Hitnoj pomoći navode da je njihova ekipa intervenisala zbog tri povređene žene i jednog desetogodišnjeg dečaka, koji su zadobili lakše povrede, uglavnom u vidu istegnuća.

U Gradskom prevozniku kažu da su putnici povređeni nakon kočenja koje se dogodilo jer je autobusu put presekao automobil koji je radio polukružno skretanje u Šafarikovoj ulici.

Autobus se kretao iz pravca Novosadskog pozorišta ka stajalištu u Šafarikovoj i na raskrsnici je ispred njega naglo izleteo automobil koji je tu skretao. Vozač je morao naglo da zakoči i tada je nekoliko putnika povređeno. Vozilo je stalo na obližnjoj stanici – kažu u službi za informisanje GSP-a.

U GSP-u negiraju da je vozilo prethodno jurilo i da su putnici zbog toga povređeni, i dodaju da svi vozači mogu da posvedoče da na tom delu poteza ulica Jovana Subotića – Uspenska teško da i jedno vozilo može da juri zbog semafora i čestih gužvi na toj saobraćajnici.

Takođe navode da je sam autobus u kome su se dogodio incident starije generacije, i zbog svog radnog veka više nije u mogućnosti da ide brže do dozvoljenog.

Izvor: 021.rs
Foto: 021.rs