Početna Crna hronika Desetogodišnje dete na biciklu i maloletnik na motoru povređeni u udesima u...

Desetogodišnje dete na biciklu i maloletnik na motoru povređeni u udesima u Novom Sadu

0

Pet osoba, među kojima i desetogodišnje dete i sedamnaestogodišnji momak na motoru, povređeno je u udesima koji su se dogodili u protekla 24 sata u Novom Sadu.

Prema rečima portparola novosadske Hitne pomoći dr Zorana Krulja, prva intervencija lekarskih ekipa bila je oko 7h ujutru u Savskoj 10 na Klisi, a  nakon sudara dva vozila, zbrinut je 48-ogodišnji muškarac, te je prevezen u Urgentni centar na odeljenje hirurguje.

Desetogodišnje dete na biciklu povređeno je u udesu koji se u 10.20h dogodio na uglu Senteleki Kornela i Stanoja Glavaša na Telepu. Dete je zbrinuto na licu mesta i prevezeno na odeljenje Dečje hirurgije.

Hitna pomoć intervenisala je i nakon 15h na Varadinskom mostu, gde je na novosadskoj strani povređen 17-ogodišnji mladić na motoru. Na licu mesta je zbrinut i prevezen u Dečju bolnicu na dalje lečenje.

Sudar dva vozila dogodio se u 17.20h na uglu Rada Kondića i Prvomajske u Futogu. Lekarska ekipa je po pozivu policije zbrinula 54-ogodišnju ženu, koju je potom prevezla na odeljenje hirurgije KCV-a.

Poslednja intervencija lekarskih ekipa bila je nešto posle ponoći na Futoškom putu, kod garaže GSP-a. Na tom mestu je oboren pešak koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay