Početna Crna hronika Devet osoba povređeno u udesima u Novom Sadu

Devet osoba povređeno u udesima u Novom Sadu

0

Devet osoba povređeno je u sedam saobraćajnih nezgoda koje su se tokom jučerašnjeg dana dogodile u Novom Sadu.

Prema navodima doktora Hitne pomoći Zorana Krulja prva nezgoda se dogodila u 8.56 časova u ulici Račkog 74 u Petrovaradinu, gde je oboren biciklista. Ova muška osoba, za koju Hitna pomoć kaže da nema lične podatke, zadobila je teže povrede i prevezena je na reanimaciju u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Druga nezgoda se dogodila u 10.01 h na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara gde su se sudarila dva bicikla. U ovoj nezgodi biciklistkinja stara 62 godine zadobila je lakše povrede i prevezena je u KCV.

Hitna pomoć je intervenisala i u 12.44 časova u Kaću u ulici Svetozara Miletića kod broja 25, gde su se sudarila dva automobila prilikom čega su povređene dve osobe. Muškarac star 48 godina i osamnaestogodišnja devojka su zadobili lakše povrede.

Četvrta nezgoda se dogodila u 16.08 časova na kružnom toku na Bulevaru patrijarha Pavla. U nezgodi su učestvovali automobil i motocikl a povređen je muškarac star 58 godina koj je prevezen u Klinički centar Vojvodine.

Peta nezgoda u kojoj je intervenisala Hitna pomoć se dogodila na izlazu autoputa „Sever Novi Sad“ u 17.55 h gde je prilikom pada sa motora, nakon što je izgubio kontrolu nad dvotočkašem, povređen mmotociklista star 68 godina. On je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar.

Još jedna nezgoda se dogodila u 18.09 časova na uglu ulica Vojvode Knićanina i Atanasija Geretskog gde je oborena žena stara 38 godina. Ona je nakon ukazane pomoći prevezena u KCV na dalju dijagnostiku i lečenje.

Sedma saobraćajna nezgoda se dogodila u 20.02 časa na Putu novosadskog partizanskog odreda kod preduzeća „Energotehnika Južnabačka“. U sudaru dva vozila povređene su dvanaestogodišnja devojčica koja je prevezena u Dečiju bolnicu i žena stara 29 godina koja je prebačena u Urgentni centar.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay