Početna Crna hronika Drama u Jovana Subotića: Požar progutao kuću, muškarac skočio kroz prozor

Drama u Jovana Subotića: Požar progutao kuću, muškarac skočio kroz prozor

0

Večeras oko 1 sat iza ponoći. izbio je požar u Ulici Jovana Subotića u jednom od napuštenih objekata u dvorištu stambene zgrade.

Požar je zahvatio ceo objekat u kom su boravila tri beskućnika. Dva lica bezbedno su izašla dok je jedno skočilo sa prozora preneli su mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako je preneo portal 192.rs, policija, vatrogasci i hitna pomoć došli su do lica inicijala O.S, koje je iskočilo kroz prozor bežeći od požara. Lice je zadobilo povrede, ali se nalazilo na nepristupačnom mestu, pa se do njega moralo stići kroz dvorište gimnazije u Njegoševoj ulici koje je bilo zaključano. Policija je uz pomoć građana uspela da dođe do lica, i da ga preda hitnoj pomoći, piše na ovom portalu.

Kako se navodi, najverovatnije se radi o starijem licu beskućniku koji je u objektu živeo sa još dva lica, koja su bezbedno napustila isti.

Zbog predostrožnosti evakuisana je zgrada koja je naslonjena na ovaj objekat, a niko od stanara nije povređen. Na terenu je bio veliki broj vatrogasaca i policije, kao i ekipa hitne pomoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay