Početna Crna hronika Dve teške saobraćajne nesreće kod Siriga, vozača vadili iz smrskanog vozila

Dve teške saobraćajne nesreće kod Siriga, vozača vadili iz smrskanog vozila

Zbog smanjene vidljivosti i klizavog kolovoza juče ujutru, oko 5 časova došlo je do dve saobraćajne nesreće na starom putu između Novog Sada i Srbobrana u kojima su povređene dve osobe.

Kako saznaje ”Blic”, vozač kombija J. P. (60) sleteo je sa puta na potezu kod Siriga i brzom reakcijom policije i Hitne pomoći prošao je sa lakšim telesnim povredama.

Njega su iz smrskanog kombija izvlačili radnici šlep službe i policajci, a ambulantnim kolima prevezen je u novosadski Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine odakle je, kako je rečeno, nakon sanacije povreda pušten na kućno lečenje.

U Kliničkom centru Vojvodine našao se i S.N. (23) koji je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći na istom potezu puta koji je poznat po čestim udesima.

Kako je za “Blic” rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, S.N. je zadobio višestruke povrede nekoliko organa koje na sreću nisu opasne po život, ali je za svaki slučaj nakon ukazane pomoći zadržan na posmatranju u Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra radi dalje dijagnostike.

Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Pixabay