Početna Crna hronika Dve žene povređene u sudaru kod Železničke stanice

Dve žene povređene u sudaru kod Železničke stanice

Dve žene povređene su u sudaru koji se dogodio juče, oko 11:45 časova, na okretnici kod Železničke stanice u Novom Sadu.

Kako je rekao dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći, došlo je do sudara dva putnička vozila na Železničkoj stanici, kod stajališta autobusa GSP-a na liniji 4, i tom prilikom su povrede zadobile dve žene.

“Povređena je tridesetšestogodišnja žena, koja je zbrinuta na licu mesta i nakon zbrinjavanja je prevezena u Urgentni centar. Druga povređena osoba je pedesetjednogodišnja žena, koja je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar na hirurgiju”, poručuje Krulj.

Nešto pre 17:30 časova, preko puta restorana “Dvor”, u Ulici cara Dušana, oborena je tridesetšestogodišnja biciklistkinja, koja je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar.

Nedugo zatim, oko 19 časova, Hitna pomoć je intervenisala na Bulevaru despota Stefana, u blizini ugla sa Balzakovom, gde je povređena petnaestogodišnja devojčica. Ona je oborena sa svog bicikla, a nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena je u Dečiju bolnicu, na odeljenje hirurgije.

U Hitnoj pomoći nisu mogli da se izjasne o stepenu povreda koje su zadobile povređene.

Izvor: 021
Foto: Pixabay