Početna Crna hronika Goranac pušten na kućno lečenje, ubijeni bivši MMA borac

Goranac pušten na kućno lečenje, ubijeni bivši MMA borac

0

Goran Kovačević Goranac, koji je ranjen u četvrtak uveče u Cankarevoj ulici, stabilno je i pušten je na kućno lečenje. Kako kažu u Kliničkom centru Vojvodine, G.K. (1974. godište) primljen je sa povredom leve podlaktice. Posle hitne, blagovremene hirurške obrade rane, on je u stabilnom stanju pušten na kućno lečenje.

U pucnjavi je ubijen dvadesetšestogodišnji Uroš Stefanović, za kojeg se navodi da je bio Kovačevićev telohranitelj. Stefanović se jedno vreme bavio sportom, osvojio je više medalja u rvanju, džudou i greplingu. Okušao se i u MMA, a u karijeri je upisao dva poraza. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Prema rečima žitelja Cankareve ulice, oko 21 čas se čuo čudan zvuk, a potom i nekoliko hitaca. Kako kažu, u dvorište zgrade velikom brzinom ušao je džip, potom se čulo nekoliko hitaca, nakon čega je vozilo otišlo.

Nešto kasnije u toku večeri policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD, u pravcu Rumenke. Sumnja se da su vozači ovog automobila učestvovali u obračunu na Detelinari i da su na automobil pucali poginuli mladić i ranjeni muškarac kada su ih napali.

” Vulin: Na ulicama će biti osetno više policajaca ” 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se sa načelnicima i rukovodiocima Policijske uprave Novi Sad. U saopštenju policije je navedeno da je Vulin razgovarao i sa operativcima koji rade na rasvetljavanju ubistva i ranjavanja koji su se dogodili u Cankarevoj ulici, na Detelinari.

Ministar Vulin istakao je da policija intenzivno radi na otkrivanju počinalaca i da će se na ulicama Novog Sada primetiti osetno više pripadnika policije – saopšteno je iz MUP-a.

Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić.

Izvor: Novisad.com
Foto: Pixabay