Početna Crna hronika Identifikovani svi učesnici tuče i pucnjave u Vojvode Mišića

Identifikovani svi učesnici tuče i pucnjave u Vojvode Mišića

0

policija-policijski-auto-1332932382-139888

Svi učesnici jučerašnjeg obračuna u Ulici vojvode Mišića kada je jedna osoba ranjena hicem iz pištolja, identifikovani su.

Svi su stari znanci policije, a neki koji se mogu dovesti u vezu sa ovim incidentom su još sinoć privedeni na razgovor u službene prostorije.

Obračun je izbio između momaka koji se bave dilovanjem droge, a njihove međusobne obračune pojedini mediji pokrivaju izgovorima da su u pitanju razračunavanja navijača. Ranjeni 23-godišnji Nikola S. je zadobio prostrelnu ranu butne kosti i on se oporavlja u Kliničkom centru.

Podsetimo, juče oko 17 časova, ispred zgrade sa brojem 15 u Ulici vojvode Mišića na keju došlo je do masovne tuče desetak mladića, pripadnika sukobljenih kriminalnih grupa, poznatih po krivičnim delima trgovine narkoticima i nasilnom ponašanju. Pre obračuna, neki od njih su sedeli u obližnjem kafiću na Bulevaru Mihajla Pupina, a ostali su neposredno pre njega došli iz drugih delova. Grupe su se najpre sukobile verbalno, a potom i fizički, da bi potom potegli i vatreno oružje. Ispaljeno je najmanje šest-sedam hitaca.

Tokom tuče, oni su udarali i po parkiranim automobilima pasu stanari pomislili da je eksplodirala i bomba.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija