Početna Crna hronika Ispovest oca mladića iz Vajske koji je pretučen u Novom Sadu

Ispovest oca mladića iz Vajske koji je pretučen u Novom Sadu

0

„Moj sin ni mrava nikada ne bi zgazio, a ne da nekome nešto nažao učini. Sa drugarima je posle posla tog dana otišao na piće, jer se dugo nisu videli, a završio je u bolnici sa teškim povredama. Te mladiće koji su ga napali on uopšte i ne poznaje. Ako je i bilo svađe, zar je trebalo tako da se reši?“

U razgovoru, za „Novosti“, to govori Dragan Mihajlović iz Vajske kod Bača, otac Dragoljuba Mihajlovića (24), jednog od trojice brutalno pretučenih mladića u Ulici Laze Telečkog u centru Novog Sada u subotu po podne.

Na snimku, koji su zabeležile kamere sa okolnih zgrada, vidi se kako nekoliko mladića napada momke koji izlaze iz lokala, udarajući ih rukama i nogama. Mihajlović kaže da bi želeo da pita roditelje tih momaka kako bi se oni osećali da se tako nešto dogodilo njihovoj deci.

– Moj sin već izvesno vreme živi u Novom Sadu, gde radi u jednom frizerskom salonu i nije problematičan – priča otac. – Strašno mi je bilo kada sam video-snimak, posebno onaj prizor kada su ga opkolili i napali. Kada je pao na beton, izgubio je svest, ali i pored toga, nastavili su da ga udaraju, a jedan mu je čak skočio na glavu. Zadobio je povrede i od noža u predelu grudnog koša i ramena, a zahvalan sam lekarima koji su spasli moga sina, kaže on za „Novosti“.

Više javno tužilaštvo je, kako je u utorak saopštilo, donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv M. L., S. V. i B. N. koji su osumnjičeni za pokušaj teškog ubistva, za koje je predviđena kazna zatvora od najmanje deset godina, dok se S. V., M. M., N. D., M. M. i M. B. terete za nasilničko ponašanje u grupi, za koje je predviđena kazna zatvora od šest meseci do pet godina. Osmorici uhapšenih je određeno zadržavanje do 48 sati.

Izvor: Backapalankavesti.rs
Foto: Pixabay