Početna Crna hronika Izgoreo automobil na Limanu III

Izgoreo automobil na Limanu III

fokus_1

Serija paljenja automobila u Novom Sadu nastavljena je tokom prethodne noći. Žuti ford fokus novosadskih tablica u potpunosti je izgoreo na Limanu 3, u Narodnog fronta kod broja 53. Interesantno je da automobil nije bio na parkingu, već izolovan na usamljenom delu kolovoza između dva solitera. Kako 021 saznaje, požar na kolima prijavljen je nešto pre 3h po ponoći, vatrogasci su brzo izašli na teren, ali je šteta maksimalna. Za sada nije poznato ko je vlasnik automobila niti motiv paljenja.

fokus_2

Ovo je osmi zapaljen automobil u Novom Sadu u poslednja tri meseca, a od posledica požara još nekoliko ih je oštećeno.
Podsetimo, pre svega pet dana zapaljena je opel astra u Železničkoj ulici, dok su predve nedelje izgorela tri automobila izgorela kod sedišta BIA pošto je na jednom od njih bio podmetnut požar.
Početkom proteklog meseca na Telepu su zapaljena dva putnička motorna vozila, u vlasništvu Instituta “Preventiva”, a prvog aprila izgoreo je i novi golf u Ulici cara Dušana koji je koristio direktor RK Vojvodina Darko Jevtić. Prethodno je 16. marta zapaljen automobil u vlasništvu njegove supruge Tatjane Ječmenice, selektorke teniserki Srbije. U februaru je zapaljen i automobil profesoru prava Miloradu Bejatoviću. (S.K.)

Autor i foto: 021.rs, Slobodan Krajnović