Početna Crna hronika Merima Redžepova ubijena udarcima čekićem po glavi i telu

Merima Redžepova ubijena udarcima čekićem po glavi i telu

Merima Redzepov (2)

Mihalju Skivianiju (59) zvanom Šećer, iz Novog Sada, osumnjičenom da je u četvrtak udarcima čekićem u stanu u Ljermontovljevoj 2 u novosadskom naselju Grbavica usmrtio upola mlađu Merimu Redžepov, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u subotu određen je pritvor do 30 dana.

Ovaj Novosađanin upravo je izdržao višegodišnju robiju zbog sličnog ubistva Jolike Lakatoš (33), 2000, s kojom je takođe bio “prijatelj”.

Ubistvo Redžepove izvršio je čekićem tokom žučne svađe i međusobne tuče. U policiji je, kako saznajemo, posle hapšenja, detaljno ispričao šta se dešavalo u Meriminom iznajmljenom stanu.

Prema njegovim rečima, njih dvoje su izvesno vreme bili u vezi. Nekoliko sati pre tragedije proveli su zajedno, družeći se uz alkohol. U jednom trenutku između njih je došlo do prepirke, koja je prerasla u u tuču.

Osumnjičeni je tvrdio da ga je Merima prva udarila, što ga je veoma ražestilo. Posle toga je dograbio čekić i nekoliko puta je udario po glavi i telu, a zatim je izašao iz stana i pobegao – pišu “Novosti”.

Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je osumnjičeni pobegao crvenim “sitroenom”. Odmah je blokiran ceo grad, a inspektori kriminalističke policije su ga, tragajući za njim i u novogodišnjoj noći, za manje od 24 sata pronašli i uhapsili nedaleko od Železničke stanice u Gagarinovoj ulici.

Izvor: Novosti
Foto: Merima Redžepov / Facebook