Početna Crna hronika Miloš Vučević: Potvrđeno da je uhapšeni pucao iz oružja pronađenog u stanu

Miloš Vučević: Potvrđeno da je uhapšeni pucao iz oružja pronađenog u stanu

0

hapsenje-lisice-rojters-1378417666-362151

Gradonačelnik Novog Sad Miloš Vučević kaže da je utvrđeno balističkim veštačenjem da je pucano iz oružja, koje je pronađeno kod M.M, osumnjičenom da je pucao na kuće stanovnika Petrovaradina.

Vučević je kazao da je novosađane posebno uznemirio događaj sa Petrovaradina, kada je nepoznata osoba više dana nasumično pucala na građane, ali da je “dobrom singrijom građana i policije” osumnjičeni uhapšen.

“Ono što ohrabruje u ovoj istrazi su balistička veštačenja oružja koja je policija zaplenila kod osumnjičenog i kojima je potvređeno da iz tog oružja pucano”, rekao je Vučević.

On je dodao da će se raditi i medicinska veštačenja uhapšenog mladića, kako bi se utvrdilo šta su razlozi za takvo njegovo ponašanje.

Vučević je kazao da i pored ovakvih slučajeva koji “bacaju sneku” i uznemiruju građane, da veruje da će zalagnjem policije i cele zajednice novosađanima vratiti osećaj bezbednosti.

“Bitanje bezbednosti je bilo zapušteno dugo godina unazad, ono štonajteže je povratiti taj subjektivni osećaj bezbednosti kod građana i ja verujem da ćemo u tome uspeti”, rekao je Vučević.

Izvor: Tanjug
foto: Ilustracija