Početna Crna hronika Mladić teško povređen u masovnoj tuči u Laze Telečkog

Mladić teško povređen u masovnoj tuči u Laze Telečkog

0

Noćas oko dva časa iza ponoći došlo je do masovne tuče u Ulici Laze Telečkog ispred jednog od lokala, a tuča se nastavila i u Ulici Mite Ružića.

Prema nezvaničnim saznanjima, grupa mladića sukobila se sa osobljem jednog od lokala u ovoj ulici, ali nije poznato da li je lokal u to vreme bio otvoren.

Nezvanično, dvadesettrogodišnji mladić O. S. zadobio je teške telesne povrede u vidu preloma ruke.

Kako kaže doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći, njihova ekipa je na lice mesta došla po pozivu policije u pola dva, kada su se učesnici incidenta nalazili na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića.

Povređeni mladić je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

U Kliničkom centru Vojvodine su za 021.rs rekli da je u toku noći u tu zdravstvenu ustanovu primljen O. S. (23) sa teškim telesnim povredama u vidu isčašenja lakta leve ruke.

“Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje”, navode za 021 u KCV-u.

U birou MUP-a za 021.rs navode da je novosadska policija po prijavi da se dogodila tuča izašla na lice mesta i zatekla 23-godišnjeg mladića sa povredom podlaktice i još tri osobe. Pripadnici policije su na licu mesta dobili informacije da je nakon kraće verbalne rasprave oko računa u ugostiteljskom objektu kelner tog lokala oštećenog gurnuo s leđa.

Mladić je povređen i prevezen je u Klinički centar Vojvodine, gde su mu, kako navode u MUP-u za 021.rs, konstatovane lake telesne povrede, što je potpuno suprotno od onog što navode za 021 u KCV-u.

Policija je o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i sada se radi na daljem prikupljanju informacija i saslušanju svedoka, dok će tužilaštvo odlučiti da li ima osnova za podnošenje prekršajnih ili krivičnih prijava i za koje delo.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay