Početna Crna hronika Mladića oteli, tukli i snimali: Produžen pritvor policajcu iz Novog Sada

Mladića oteli, tukli i snimali: Produžen pritvor policajcu iz Novog Sada

0

S. S. i S. M. osumnjičeni da su oteli i tukli D. P. zbog nepostojećeg duga od 400 evra.

Novosadskom policajcu S. S. (24) i S. M. (21), koji se sumnjiče za otmicu u Bačkom Jarku, produžen je pritvor do 21. oktobra.

Tako je odlučeno zbog okolnosti koje ukazuju na to da će uticati na svedoke i ponoviti krivično delo, javlja Dnevnik.

Oni se sumnjiče da su 26. juna oteli i tukli dvadesetdvogodišnjeg D. P. zbog nepostojećeg duga od 400 evra.

Služba unutrašnje kontrole MUP-a uhapsila je novosadskog policajaca S. S. i S. M. zbog sumnje da su oteli mladića kojeg drugoosumnjičeni poznaje.

Kako je saopšteno posle hapšenja, sumnja se da je S. M. doveo dvadesetdvogodišnjeg mladića u jedan lokal u Bačkom Jarku, gde ih je čekao policajac S. S. Potom su, kako se sumnja, osumnjičeni oštećenom zadali više udaraca rukama, nogama, palicom i pištoljem i zahtevali od njega 400 evra na ime nepostojećeg duga, što su snimili i snimak poslali devojci oštećenog.

Osumnjičeni su nakon toga odveli oštećenog u podrum kuće policajca gde su ga, kako se sumnja, vezali i nastavili njegovo fizičko maltretiranje, da bi ga potom pustili i zapretili mu da im mora dati novac, kao i da će nauditi njegovoj porodici ukoliko ih bude prijavio policiji.

Posle toga, dvadesedvogodišnjem mladiću je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine.

Povodom ovog slučaja, Više tužilaštvo je saopštilo da se osumnjičeni terete za otmicu, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Pixabay