Početna Crna hronika Motociklista poginuo u Kaću, više povređenih u udesima

Motociklista poginuo u Kaću, više povređenih u udesima

U saobraćajnim nezgodama proteklog dana na području Novog Sada jedna osoba je poginula, a pet je povređeno.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać za 021.rs kaže da su povređeni uglavnom zadobili lake povrede, dok je jedini preminuli, motociklista, život izgubio na licu mesta. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Prva nezgoda se dogodila u Hajduk Veljkovoj ulici u 7 časova, kada je povređen muškarac star 35 godina. On je zadobio kontuzione povrede u predelu glave, ruke i stopala. Povrede su naizgled lakše i nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacijama, vozač SOS taksija je iz nepoznatog razloga udario u zadnji deo autobusa GSP-a na liniji 11a.

U Karađorđevoj ulici oko 11:40 časova je povređena žena stara 33 godine. Ona je zadobila lakše povrede ruke i prebačena je na dodatne preglede u Urgentni. Sudar se, prema nezvaničnim informacijama, dogodio kada je “opel astra” koju je vozila udarila u parkirano vozilo pored puta i potom se prevrnula na krov. Deca, koja su takođe bila u kolima, prošla su bez povreda.

Hitna je intervenisala i oko 13:45 časova u Futogu na uglu Branka Radičevića i Rada Kondića kada su u saobraćajnoj nezgodi povređene tri osobe. Povređene su žene stare 44 i 52 i muškarac star 56 godina. Oni su svi zadobili lakše kontuzione povrede i prevezeni su u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći je oko 18:45 časova u Kaću u Ulici kralja Petra, nakon teške saobraćajne nesreće, mogla samo da konstatuje smrt motocikliste starog 38 godina. Prema nezvaničnim informacijama, motociklista je poginuo kada je ispred njega izleteo jugo iz sporedne ulice.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay/Ilustracija