Početna Crna hronika Na Egzitu relativno mirno: Troje povređeno u saobraćajnim nezgodama i pucnjavi

Na Egzitu relativno mirno: Troje povređeno u saobraćajnim nezgodama i pucnjavi

hitna-pomoc-novi-sad_660x330

Tri osobe, među kojima je i 16-godišnji dečak povređeni su u dve saobraćajke i pucnjavi u toku proteklog dana, dok je na Egzitu bilo relativno mirno i bez incidenata.

Kako za 021 kažu u Hitnoj pomoći, u subotu oko 11 časova u Pasterovoj ulici dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše kontuzivne povrede zadobio mladić (25), koji je pregledan i zbrinut na licu mesta, kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći.

Oko 17:30 časova u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu u saobraćajnoj nezgodi je povređen motociklista (31). On je zadobio naizgled lakše ortopedske povrede, a zbrinut je na licu mesta i prevezen na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.

Oko 14 časova u Ulici Teodora Kračuna na Detelinari Hitna pomoć je intervenisala na poziv policije. Dečak (16) upucan je iz vatrenog oružja u glavu. Hitna pomoć je intervenisala na licu mesta i prevezla dečaka na Dečiju hirurgiju.

U toku proteklog dana, Hitna pomoć intervenisala je 128 puta. Bilo je 78 intervencija u toku dana, a 50 u toku noći. Intervenisalo se kod hroničnih bolesnika, ali najviše na javnim mestima.

Treće festivalsko veče na Egzit festivalu prošlo je sa 112 intervencija Hitne pomoći. Na licu mesta je rešeno 108 intervencija, dok su se u četiri slučaja osobe prevozile u Urgentni centar.

Najčešće se intervenisalo zbog povreda, glavobolja, alergijskih reakcija i preteranog konzumiranja alkohola.

Izvor: 021.rs
Foto: rtv.rs