Početna Crna hronika Nezadovoljan građanin porazbijao stakla u Socijalnom

Nezadovoljan građanin porazbijao stakla u Socijalnom

Nepoznati muškarac porazbijao je juče oko 10:30 časova stakla na ulazu u novosadsku filijalu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje na Žitnom trgu, saznaje 021.

Ovaj građanin je, prema navodima svedoka, vidno besan zbog toga što nije uspeo da overi zdravstvenu knjižicu jer mu je nedostajao jedan papir, tzv. slučaj “FT1P”, dok je izlazio iz šalter sale Fonda porazbijao sve staklene površine koje su mu se našle na putu.

Obezbeđenje u Socijalnom nije uspelo da ga zaustavi, a građani koji su se zatekli u sali su samo nemo posmatrali ili su čak pozdravili uzvicima odobravanja njegov gest.

Ovaj građanin je izašao iz zgrade i otišao u pravcu Ulice vojvode Bojovića, a ubrzo je došla policija koja je obavila uviđaj. Pošto su RFZO-u poznati podaci počinioca, može se očekivati da će ga policija pronaći i podneti prijavu za oštećenje javne imovine ili remećenje javnog reda i mira.

Podsetimo da već godinama Novosađani dane izgube zbog loše organizacije rada Fonda, a to najbolje pokazuje što se svako jutro ispred zgrade stvaraju veliki redovi.

Izvor: 021.rs

Foto: Pixabay