Početna Crna hronika Novosađanin ugovarao sastanke preko sajta za upoznavanje, pa nožem pljačkao ljude

Novosađanin ugovarao sastanke preko sajta za upoznavanje, pa nožem pljačkao ljude

Šest osoba uhapšeno je u više odvojenih akcija policije u Novom Sadu zbog sumnje da su počinili razbojništva.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, S. M. (25) se tereti da je na sajtu za upoznavanje kontaktirao osobe sa kojima se dopisivao i ugovarao sastanke. Međutim, na dogovorenim sastancima, on je, uz pretnju nožem, od njih krao novac.

On je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

S. D. (21) i J. R. (18) iz Novog Sada su uhapšeni, a protiv jednog maloletnika je podneta krivična prijava, zbog sumnje da su maskirani fantomkama ušli u jednu kuću, te jednu osobu oborili na zemlju, a drugoj zadali više udaraca drvenom palicom i tražili od njih da im predaju novac.

Od jedne osobe su uzeli novac, a potom su iz kuće uzeli dva mobilna telefona, dva para slušalica, ručni sat i platnu karticu, navode u saopštenju.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog J. R. pronađeni su ukradeni predmeti. Oni su privedeni uz krivičnu prijavu, a određen im je pritvor do 30 dana.

U akciji je uhapšen i M. K. (19) koji se tereti da je jednom taksisti, uz pretnju nožem, oduzeo novac. Uz krivičnu prijavu priveden je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

A. R. (22) se sumnjiči da je jednu osobu nekoliko puta udario, a potom i povredio nožem, nakon čega joj je ukrao torbicu. On je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

Uhapšen je i D. B. (45) koji je osumnjičen da je uz pretnju pištoljem i upotrebu fizičke sile od vlasnika menjačnice u Gložanu ukrao oko 140.000 dinara. On je takođe priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Ilustracija/Freeimages