Početna Crna hronika Obrt u slučaju svađe komšija na Klisi: Stojan umro od srčanog udara

Obrt u slučaju svađe komšija na Klisi: Stojan umro od srčanog udara

Stojan Kondrad (71), čije je beživotno telo nađeno u subotu oko 13 časova na uglu ulica Primorske i Povrtarske, preminuo je usled srčanih tegoba, pokazali su rezultati obdukcije.

Iako je nesrećni čovek zadobio povredu glave prilikom pada na beton, kada ga je odgurnuo prvi komšija M. L. (67) tokom prepirke, utvrđeno je da umro od infarkta.

Posle ovakvog obrta, protiv M. L. koji se najpre sumnjičio za ubistvo, Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu biće podneta krivična prijava zbog nanošenja teške povrede, u redovnom postupku. Nakon toga biće mu ukinuto i zadržavanje.

Incident se dogodio u novosadskom naselju Klisa, kod Najlon pijace, nedaleko od kuća gde obojica žive, kada su se sreli na ulici.

Navodno su jedan drugom uputili grube reči, posle čega je došlo do koškanja, a zatim je M. L. odgurnuo sedamdesetjednogodišnjaka, koji je pao na pločnik i udario glavom.

Amalija L., supruga sada osumnjičenog za nanošenje teške povrede, ispričala je da je M. L. krenuo u piceriju po ručak. Na ulici je sreo prvog komšiju i pitao ga zašto baca đubre u njihovo dvorište.

– Komšija je nasrnuo na njega, uhvatio ga za prsa i ogrebao po licu – ispričala je žena. – Da bi se odbranio, odgurnuo ga je od sebe, a komšija je pao i potiljkom udario o trotoar. Pokušao je da pomogne, i pozvao je Hitnu pomoć.

Izvor: Novosti
Foto: Pixabay