Početna Crna hronika Otac jutjubera koji je napravio dramu u Novom Sadu nedavno izvršio samoubistvo

Otac jutjubera koji je napravio dramu u Novom Sadu nedavno izvršio samoubistvo

0

Jutjuber Daniel Đukić koji je u nedelju 10 sati bio zabarikadiran u stanu u Novom Sadu, pre manje od dve nedelje doživeo je porodičnu tragediju, jer je njegov otac izvršio samoubistvo u rodnom Apatinu, saznaje “Blic”.

Da podsetimo, Đukićeva majka prijavila je ujutru policiji da je sin ne pušta u stan i da preti da će se ubiti. Pregovarački tim 10 sati je pokušavao da ubedi jutjubera da izađe iz stana, a na kraju ga je tek uveče istog dana, iz zgrade izvela Hitna pomoć. Đukić je, kako je policija saopštila, smešten na odeljenje neuro-psihijatrije KCV.

Kako saznajemo, otac jutjubera za sobom nije ostavio oproštajno pismo, a uzrok samoubistva i dalje nije poznat.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen