Početna Crna hronika Otkriven napadač iz Novog Sada

Otkriven napadač iz Novog Sada

0

Napadač sa snimka brutalne tuče u centru Novog Sada je Ivan K, šef obezbeđenja kockarnice u Novom Sadu koji je prema nezvaničnim informacijama posle iživljavanja nad onesvešćenim mladićem pobegao u Crnu Goru.

Na autentičnom snimku sa nadzorne kamere se vidi kako Ivan K. krvoločno udara drugog mladića dok ovaj bespomoćno leži na zemlji.

Potom mu je, dok je mladić bio onesvešćen na asfaltu, naočigled dvadesetak svedoka lomio obe ruke u laktu.

Kako nezvanično saznajemo žrtva je brat menadžera te kockarnice, a na snimku se može videti da drugi radnici stoje sa strane i posmatraju prebijanje.

Jedan od njih je nakratko pokušao da odvuče kolegu, ali se brzo povukao. Svi su rekli novinarima da ništa neobično nisu primetili i da nije bilo nikakvih događaja.

O napadu nisu bili raspoloženi da govore. Kako tvrde ne znaju niti su čuli da se nešto slično desilo kod njih u blizini ovih dana. Ništa od onoga što se vidi na snimku.

Ivan K. je bio šef obezbeđenja u diskoteci “Paradizo” i već je učestvovao u više nasilnih događaja. U smenama je prema kolegama bio prilično agresivan i arogantan, rekao je jedan radnik kockarnice koji je insistirao da ostane anoniman.

Autor: M. Ćirić
Foto: