Početna Crna hronika Poginuo radnik na mostu kod Beške

Poginuo radnik na mostu kod Beške

0

U saobraćajnoj nesreći na mostu kod Beške, u smeru ka Beogradu, oko 12:10h, poginuo je pedesetpetogodišnji radnik Preduzeća za puteve “Vojvodinaput – Bačkaput”, kada ga je udario automobil.

Portparol novosadske Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, kaže da je njihova ekipa na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil koji se kretao auto-putem od Novog Sada ka Beogradu udario je radnika na mostu. Zbog uviđaja, došlo je do gužvi na auto-putu, ali je saobraćaj od 16 časova normalizovan.

Više informacija se očekuje u saopštenju policije koja radi uviđaj.

Putevi Srbije u saopštenju naglašavaju da su radovi bili obeleženi adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom shodno projektu privremene saobraćajne signalizacije na koji je saglasnost dalo resorno ministarstvo.

“Nadležne institucije rade na utvrđivanju uzroka koje su dovele do saobraćajne nezgode”, dodaje se u saopštenju.

Putevi Srbije izjavili su saučešće porodici poginulog radnika.

Podsetimo da su Putevi Srbije ranije najavili da će se 21. i 22. aprila, od 7 do 17 časova, izvoditi radovi na čišćenju i pranju dilatacija i slivnika na mostu “Beška”. Oni su precizirali da će se danas radovi izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, a da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izvor: 021
Foto: Pixabay