Početna Crna hronika Policajac osumnjičen za ranjavanje devojčice u Alibegovcu brani se sa slobode

Policajac osumnjičen za ranjavanje devojčice u Alibegovcu brani se sa slobode

Policajac G. K. (29), osumnjičen da je na svadbi u Sremskoj Kamenici ispalio metak iz pištolja koji je ranio desetogodišnju devojčicu u Alibegovcu, braniće se sa slobode.

Po nezvaničnim saznanjima “Dnevnika”, on je u Osnovnom javnom tužilaštvu priznao da je pucao iz pištolja. Kako je najavljeno iz MUP-a, G. K. će biti udaljen sa posla dok se disciplinski postupak ne okonča.

Nakon što je ranjena, devojčica je prevezena u Dečju bolnicu, odakle su naveli da se ona oseća dobro, te da će se nalaziti pod lekarskim nadzorom još nekoliko dana.

Kako je rekla jedna žena koja je prisustvovala proslavi rođendana, dvadesetak dece igralo se u dvorištu kada se čulo da je nešto proletelo kroz krošnju drveta i pogodilo devojčicu.

Devojčica je pogođena u ruku i krv je počela da šiklja na sve strane. Brzo smo zaustavili krvarenje i odvezli je u Dečju bolnicu“, ispričala je žena.

Otac uhapšenog rekao je da se njegov sin ženio u subotu, kao i da je bilo pucnjave. Međutim, on ne veruje da je metak iz pištolja koji je bio u rukama G. K. pogodio devojčicu, jer je on, tvrdi otac, pucao u suprotnom smeru, a u isto vreme se održavala još jedna svadba.

Izvor: 021, Dnevnik
Foto: Ilustracija/Pixabay