Početna Crna hronika Policija potvrdila da je uhapsila policajca u Ledincima

Policija potvrdila da je uhapsila policajca u Ledincima

1

SAMSUNG DIGITAL MOVIE

Lider Pokreta “Dinara-Drina-Dunav” Tomislav Bokan izjavio je sinoć da je policija u Ledincima juče privela njegovog bliskog saradnika, policajca Predraga Eleza zbog sukoba sa aktivistima Srpske napredne stranke.

Ovo je potvrdio Bokan, navodeći da se radi o skandalu i porazu demokratije, i da je privođenje samo pokušaj sabotiranja glasanja za ovaj pokret.

U Novosadskoj policiji je za “021” potvrđeno da je Elez priveden. On je zadržan u pritvoru do 48 sati, a krivična prijava ga tereti za ugrožavanje sigurnosti.

Prethodno je iz pokreta “Dinara-Drina-Dunav” saopšteno da je taj čovek kidnapovan u Ledincima, a da su ga otele nepoznate osobe sa stadiona FK “Vinogradar” jer je, kako kažu, prijatelj Tomislava Bokana.

Ovo je vrhunac današnjeg dana obeleženog brojnim izbornim neregularnostima, pritiscima, ucenama, pretnjama, sačekivanjima i maltretiranjima naših članova tokom celog dana, skidanjem garderobe ljudima na ulici od strane nepoznatih lica – naveo je Bokan.

Pokret je prijavio slučajeve policiji ali, kako kažu, nije bilo reakcije.

Oteti čoveka je preko svake mere. Pozivamo sve građane i političke stranke da osudimo ovaj, do sada, neviđeni čin – kažu u 3D.

Izvor: 021.rs
Foto: 021.rs

1 KOMENTAR

Comments are closed.