Početna Crna hronika Povređena putnica kod Futoške pijace prilikom sudara

Povređena putnica kod Futoške pijace prilikom sudara

Juče u Novom Sadu i okolini četvoro ljudi je zadobilo povrede prilikom saobraćajnih nezgoda.

Portparolka novosadske Hitne pooći dr Ivana Ramović je izjavila da su prvu intervenciju zbog udesa ekipe Hitne pomoći imale oko 14.30 u ulici Miloša Obilića 10 u Sremskoj Kamenici. Tamo je oborena 55-ogodišnja žena koja je išla peške, a nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Urgentni centar.

Oko sat vremena kasnije došlo je do sudara autobusa i putničkog vozila na uglu Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, kod Futoške pijace. Povređena je šezdesettrogodišnja putnica iz autobusa, koja je sa naizgled lakšim telesnim povredama po viđenju lekara, zbrnuta i prevezena na hirurgiju Urgentnog centra.

Lakše povrede je nešto posle 21 čas zadobila 44-ogodišnja žena na uglu Sentandrejskog puta i Teodora Mandića. U pitanju je bio sudar dva vozila.

Poslednju intervenciju zbog udesa u ovih 24 sata ove lekarske ekipe imale su jutros, nešto posle 5 sati, biciklista je oboren kod skretanja ka Mostu slobode, a zadobio je lakše telesne povrede i zbrinut je na licu mesta i prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Izvor: M. Ćirić
Foto: Pixabay