Početna Crna hronika Predao se osumnjičeni za ubistvo MMA borca i pokušaj ubistva Goranca

Predao se osumnjičeni za ubistvo MMA borca i pokušaj ubistva Goranca

0

Policijskoj upravi u Novom Sadu sinoć se predao D. J. (33), osumnjičen za pokušaj ubistva Gorana Kovačevića Goranca i likvidaciju njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša Stefanovića (26), saznaje “Blic”. Osumnjičeni, za kojim je policija tragala poslednjih nedelju dana, sam se predao, a sumnja se da je on vozio automobil iz kog je pucano.

Nakon što se predao, D. J. je sve ispričao policiji, pišu „Novosti“. Otkrio je sve o ubistvu MMA borca, telohranitelja Gorana Kovačevića Goranca i opisao kako je likvidiran. Do detalja je opisao kako je planirana sačekuša, a rekao je i sa kim je bio tokom izvršenja zločina.

Podsetimo, sačekuša se dogodila 2. sptembra, nešto pre 21 čas kada su napadači Goranca i njegovog telohranitelja presreli kolima na Detelinari u Novom Sadu, u Cankarevoj ulici, u dvorštu zgrade broj 8. Kako su preneli mediji, njih dvojica su pokušali da im pobegnu, međutim napadači su im napravili sačekušu i na njih otvorili vatru.

Mladi MMA borac bacio se pred Goranca kako bi ga zaštitio i primio nekoliko hitaca u telo. Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta, dok je Goranac ranjen. Napadači su ubrzo pobegli s lica mesta, međutim policija je brzim operativnim radom našla DNK tragove tri muškarca i oni su osumnjičeni za ovaj krvavi napad.

Policija je, kako je saopšteno iz MUP-a, za manje od 48 sati rasvetlila teško ubistvo Uroša Stefanovića i uhapsila 13 osoba.

Nakon toga, 19. septembra, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu potvrdilo je da je izdalo poternicu za dvojicom Novosađana, osumnjičenih za ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay