Početna Crna hronika Preminuo prilikom privođenja zbog saobraćajnog prekršaja

Preminuo prilikom privođenja zbog saobraćajnog prekršaja

policija_1425929077_670x0

Boško Tucakov (65) iz Gospođinaca preminuo je prilikom privođenja zbog saobraćajnog prekršaja. Kako piše “Blic”, mesto nesreće su ubrzo posetili i pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a i tužilac kako bi utvrdili šta se tačno dogodilo, a tužilac je naredio obdukciju koja će utvrditi tačan uzrok smrti i da li je čovek imao alkohola u krvi.

Boškov brat Novak tvrdi da je video kada su ga policajci zaustavili ispred kuće i da su mu “zbog nekog prekršaja tražili dokumenta”.

“On im je rekao da uđu unutra kako bi im dao dokumenta i počeo je da doziva ženu. Ona ga nije čula, a policajci su mu u dvorištu stavili lisice i odveli ga u auto. Ostao sam u čudu, ali nisam intervenisao zato što sam video da Boško bez ikakvog otpora i prepirke ulazi u policijski auto”, priča Novak za ovaj list.

Boškov sin Teodor kaže da je “istina da policajci nisu mogli znati da je bio srčani bolesnik i da ne čuje dobro, ali da svejedno nisu smeli tako da ga privode”.

IZ MUP-a navode da preminuli kod sebe nije imao nikakva dokumenta kad su ga zaustavili i da je odbio da se alkotestira i potom pokušao da ode, zbog čega su mu stavili lisice. Pozlilo mu je kad je seo u vozilo.
Autor: Blic