Početna Crna hronika Produžen pritvor osmorici za tuču u Laze Telečkog

Produžen pritvor osmorici za tuču u Laze Telečkog

0

Osmorici mladića iz Šida koji su osumnjičeni za tuču ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog produžen je pritvor za još 30 dana.

U ovoj tuči, koja se dogodila 20. februara, dvojica momaka, D. M. (24) iz Vajske i N. Š. (21) iz Čuruga, zadobila su teže povrede, a M. P. lakše.

M. L. (20), S. V. (20) i B. N. se sumnjiče za pokušaj teškog ubistva, dok se S. V. (20), M. M. (21), N. D. (21), M. M. (21) i M. B. stavlja na teret nasilničko ponašanje.

Za pokušaj ubistva zaprećena je kazna u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor, dok se nasilničko ponašanje kažnjava zatvorom u trajanju od šest meseci do pet godina.

Podsetimo, da je tuča koja se dogodila u subotu, 20. februara, u Ulici Laze Telečkog posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay