Početna Crna hronika Rasvetljeno deset krivičnih dela u Žablju, Čurugu i Sremskim Karlovcima

Rasvetljeno deset krivičnih dela u Žablju, Čurugu i Sremskim Karlovcima

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su devet krivičnih dela teška krađa i krađa, počinjenih u Žablju i Čurugu.

Protiv trojice meštana Žablja podneta je krivična prijava zbog sumnje da su provalili u šest kuća ili pomoćnih prostorija i ukrali pumpe za navodnjavanje, motorne testere, drvenu građu, razne alate i instalacije.

Još dvojica mladića iz ovog mesta osumnjičena su za krađu dva laptop računara i novca iz prostorija jednog privatnog preduzeća, kao i za pokušaj provale u javno komunalno preduzeće.

Policija je uhvatila dvojicu maloletnika iz Čuruga, neposredno pošto su, kako se sumnja, provalili u prodavnicu i ukrali garderobu i namirnice.

Protiv svih osumnjičenih biće podnete krivične prijave, u redovnom postupku.

Neovlašćeno organizovanje igara na sreću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova otkrili su u Sremskim Karlovcima nelegalnu kladionicu čiji je vlasnik osumnjičen za krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Sumnja se da je tridesetšestogodišnji meštanin organizovao igre na sreću bez odobrenja Ministarstva finansija, pa je objekat zatvoren, a tehnička i druga oprema za klađenje zaplenjena.

Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay