Početna Crna hronika Šestoro biciklista povređeno u saobraćajnim nezgodama

Šestoro biciklista povređeno u saobraćajnim nezgodama

hitnansuakciji-03

Šestoro biciklista i jedan pešak povređeni su u saobraćajnim nezgodama koje su se tokom jučerašnjeg dana desile na ulicama Novog Sada. Prvo je u ranim jutarnjim časovima, oko 7:45 časova, u ulici Modene, povređen 43-godišnji biciklista, koji je zadobio teške telesne povrede, nakon čega je zbrinut i prevezen u Urgentni centar. Sat vremena kasnije u Partizanskoj ulici lakše je povređen biciklista star 33 godine, koji se sa ortopedskim povredama takođe zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
Zatim je oko 11:30 časova na pešačkom prelazu u Narodnog fronta lakše povređen 82-godišnji pešak.
Popodne oko 18 časova desile su se dve saobraćajne nezgode i to na uglu Jaše Tomića i Gagarinove, kao i u Maksima Gorkog, i u obe su povređena dvojica biciklista, starosti 35, odnosno 27 godina.
Juče uveče oko 21:15 časova na putu ka Bangladešu, desio se udes prilikom kojeg su 34-godišnji muškarac i 16-godišnja devojčica lakše povređena, nakon što su se prevrnuli sa tricikla. Oboje su zbrinuti na licu mesta od strane ekipe Hitne pomoći, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
Hitna pomoć je inače u Novom Sadu, u proteklih 24 časa, obavila ukupno 90 intervencija. Iako je kao i obično intervenisala kod hroničnih bolesnika, dan za nama ipak su obeležile intervencije na javnim mestima i povrede biciklista.

Autor: 021.rs