Početna Crna hronika Šestoro povređenih u pet udesa u Novom Sadu

Šestoro povređenih u pet udesa u Novom Sadu

0

Šest osoba povređeno je u pet saobraćajnih udesa koji su se dogodili u protekla 24 časa u Novom Sadu.

Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže da je u prvoj nezgodi u 6:41 časova na uglu Futoškog puta i Ulice Ilariona Ruvarca, kod Minakve, povređena biciklistkinja stara 57 godina. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

U Rumenki, u Ulici oslobođenja kod broja 31, u 7:38 časova je nakon izletanja sa puta automobila povređena žena stara 43 godine. Hitna pomoć je povređenu zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni.

Treća nezgoda se dogodila u 10:58 časova na uglu ulica Danila Kiša i Braće Ribnikara na Grbavici, gde je povređen pešak star 27 godina. On je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Hitna je intervenisala i u 11:56 časova u Vojvode Putnika u Novom Sadu, preko puta broja 21, gde su u sudaru dva vozila povređene dve ženske osobe od 80 i 74 godina koje su zbrinute na licu mesta i prevezene na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na odeljenje plućne hirurgije.

U petom sudaru u 15:18 časova na Bulevaru cara Lazara 19, kod Promenade, oborena je 22-ogodišnja devojka. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar.

Izvor: 021
Foto: Pixabay