Početna Crna hronika Šestoro povređenih u udesima u Novom Sadu, među njima trudnica

Šestoro povređenih u udesima u Novom Sadu, među njima trudnica

Šest osoba, među kojima je i trudnica, povređeno je u pet nezgoda na ulicama Novog Sada u toku jučerašnjeg dana.

Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 44-godišnji muškarac zadobio je povrede vratnog dela kičme u nezgodi koja se oko 8:30 dogodila u Uspenskoj ulici. On je pregledan na licu mesta i nije bilo potrebe da se prevozi na dalju dijagnostiku.

Žena na biciklu, stara 51 godinu, povređena je u nezgodi koja se oko 14:15 časova dogodila na Trifkovićevom trgu. Zadobila je lakše povrede glave, te je nakon zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar.

Dve osobe povređene su u udesu koji se oko 16:30 dogodio u Kaću, na uglu Dobrovoljačke i Ulice Svetozara Miletića. Kako dodaje dr Bursać, 24-godišnja devojka zadobila je povrede glave, a lekarska ekipa posumnjala je i na potres mozga, te ju je prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku. Povrede ramena je u ovoj nezgodi zadobio i 32-godišnji muškarac, koji je takođe prevezen u Urgentni centar.

Lakše telesne povrede zadobila je 47-godišnja žena u nezgodi koja se oko 17 časova dogodila na uglu Braće Ribnikara i Danila Kiša. Nju je lekarska ekipa takođe pregledala i zbrinula na licu mesta.

Trudnica stara 35 godina povređena je u nezgodi koja se oko 19.30 dogodila na uglu Patrijarha Pavla i Futoškog puta. Radi se o, pojašnjava dr Bursać, naizgled lakšim kontuzionim povredama, ali je povređena žena za svaki slučaj prevezena u Betaniju na detaljnije preglede.

Izvor: 021.rs

Foto: pixabay