Početna Crna hronika Slobi Snajperu određen pritvor do 30 dana

Slobi Snajperu određen pritvor do 30 dana

0

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Slobodanu Milutinoviću zvanom Snajper, koji se sumnjiči, prema pisanju medija, da je oteo i prebio svoju ljubavnicu. Kako navodi u saopštenju portparol Višeg suda Jelena Ostojin, Milutinović je osumnjičen da je izvršio krivično delo otmica.

Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke i zbog bojaznosti da će ponoviti krivično delo.

Slobodan Milutinović Snajper je i ranije bio hapšen. Podsetimo, ovaj tridsetpetogodišnjak se našao na stranicama crne hronike 5. septembra. Tada je uhapšen zajedno sa suprugom, u opsežnoj akciji policije nakon ubistva Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47), jer je u njihovom stanu pronađen pištolj za koji nemaju dozvolu.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je tada posle saslušanja bračnog para predložilo da se Snajperu odredi pritvor do 30 dana, ali je sudija za prethodni postupak odlučio da mu dozvoli da se u daljem postupku brani sa slobode.

Kako pišu Novosti, na to rešenje se tužilaštvo žalilo, ali je vanpretreseno veće, odlučujući o toj žalbi, potvrdilo odluku Osnovnog suda da se Milutinoviću dozvoli odbrana sa slobode.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay