Početna Crna hronika Taksista preminuo za volanom

Taksista preminuo za volanom

Vozač novosadskog udruženja “Crveni taksi” preminuo je juče oko 19 sati za volanom svog automobila u toku vožnje.

Prema rečima očevidaca, taksi vozilo je odjednom počelo nekontrolisano da se kreće po putu i zaustavilo se na uglu Ulice Miše Dimitrijevića i Puškinove u naselju Grbavica.

– Odjednom smo videli da je taksi vozilo počelo da se kreće sredinom puta, a zatim je prešlo u suprotnu traku. Drugi vozači su počeli da koče i da se sklanjaju u stranu, a taksi je išao sve sporije dok nije naleteo na bankinu i tamo se zaustavio. Prišli smo i videli vozača kako bez svesti sedi za volanom i pozvali Hitnu pomoć – priča za “Blic” jedan od očevidaca.

Portparolka Hitne pomoći dr Mirjana Bursać izjavila je za “Blic” da je ekipa te zdravstvene službe urgentno reagovala na poziv građana te da su taksistu starosti oko 50 godina zatekli u besvesnom stanju.

– Čoveku je pozlilo i zatekli smo ga bez svesti i pulsa i nije disao. Naša služba je odmah pristupila reanimaciji, ali nažalost ni posle više pokušaja kolege nisu uspele da ga spasu – kratko nam je rekla dr Bursać.

Kako se nezvanično saznaje, preminuli taksista nije imao zdravstvenih problema, te je zbog toga njegovo telo preneto u Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Pixabay