Početna Crna hronika Tri pešaka i jedan motociklista teže povređeni u Novom Sadu i okolini

Tri pešaka i jedan motociklista teže povređeni u Novom Sadu i okolini

0

Tri pešaka teže su povređena u udesima u toku jučerašnjeg dana i noći.

Oko 16 časova povređen je muškarac (79) kada ga je udario motor na Beogradskom keju u blizini Cepelina. Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, on je zadobio povredu glave, nosa i prelom noge i ruke. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.

Još jedan pešak zadobio je teže povrede oko 18 časova u Hadži Ruvimovoj. U Hitnoj pomoći nisu mogli precizno da kažu godine, ali pretpostavlja se da povređeni muškarac ima između 70 i 80 godina.

Jutros u pola pet povređen je još jedan pešak (28) u nezgodi u Futogu.

“Ekipa Hitne pomoći izašla je na teren rano jutros u ulicu Rade Kondića. Muškarac koga je oborio automobil zadobio je povredu glave koja je okarakterisana kao teška telesna povreda. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na reanimaciju”, rekla je dr Ramović.

Takođe, juče u 17 časova u Ulici Marka Oreškovića u Sremskoj Kamenici teže je povređen pedesetrogodišnji motociklista pri padu sa motora. On je zadobio potres mozga i povrede grudnog koša, ramena i skočnog zgloba. On je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.

Izvor: 021
Foto: Pixabay